Ana Sayfa Gündem BAŞKAN VERGİLİ ” 4.KEZ İLK KEZ” DEMEYE HAZIRLANIYOR

BAŞKAN VERGİLİ ” 4.KEZ İLK KEZ” DEMEYE HAZIRLANIYOR

165
0

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ‘4.Kez İlk Kez’ diyerek çıkacağı Başkanlık yarışı için sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. 

Bire bir yaptığı röportaj yayınlarını sıklaştıran,  vatandaşlar arasına girerek sorunları dinlemeye başlayan ve STK ları ile temaslarını yoğunlaştıran Başkan Vergili son olarak ASKF’ ne  bağlı Amatör kulüplere malzeme yardımında bulundu.

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun faal futbol kulüpleriyle bir araya gelerek, spor malzemesi desteğinde bulunması ile spor camiasından da destek almaya çalışan Vergili, önümüzde ki günlerde adaylığını yine görsel şovlar ile açıklamayı düşünüyor.

Üç dönem Belediye başkanlığı sürecinde yapılanları ‘Dünü ve Bugünü’ ile anlatacak videolar/görseller hazırlanırken 4.kez ilk kez döneminde ise yapılacak devasa projelerin tanıtımı yapılacak.

Siyasi uzamanlar “31 Mart yerel seçimlerinde Karabük Belediye Başkanlığı için Ak parti Adayı ile yarışacağı belli, her zamanki gibi stratejik hamleler yapılacaktır, Başkan Vergili yine en güçlü Başkan adayıdır” görülerine yer veriyorlar 

Kaynak www.karabukgundem.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz