Ana Sayfa Ekonomi BAŞKAN VERGİLİ’DEN KAMYON VE TIR GARAJI PROJESİ

BAŞKAN VERGİLİ’DEN KAMYON VE TIR GARAJI PROJESİ

76
0

Kamyon ve Tır Garajı projesi ile şehir merkezi ve mahalle aralarına park uygulaması son bulacak açıklamasında bulunan Başkan Vergili; “Şehrimizin ihtiyacı olan bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Şoförler ve Otomobilciler Odasıyla birlikte Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde hayata geçireceğimiz modern kamyon ve tır garajı hizmete girerek şehir merkezi ve mahalle aralarına park uygulaması son bulacak olup 2024 yılı içerisinde hizmete girecektir” dedi.

ÇEVRE İL MÜDÜRÜNDEN RAFET BAŞKANA ÖZEL İLGİ

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Vergili, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız ve personellerine ziyarette bulundu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız ve personelleri ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaret esnasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ve parti üyeleri eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz