Ana Sayfa Politika CHP’DEN YILIN SON GÜNÜ SERT TEPKİ

CHP’DEN YILIN SON GÜNÜ SERT TEPKİ

55
0

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz yazılı bir basın açıklaması yaparak, huzur evinde kendilerine karşı takınılan tutumu sert bir şekilde kınadı

Yavuz yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi;

CHP olarak her milli ve dini bayramlarda özel günlerde ziyarette bulunduğumuz  Karabük Huzur evine yılbaşı kutlamaları ve gönülleri almak için değerli büyüklerimizin ellerini öpmek istiyorduk.

Bu anlayışla bugün bizleri büyüten, koruyan, elimizden tutan, geçmişle gelecek arasında köprü olan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizi mutlu etme sırası bizde düşüncesiyse,  CHP Karabük Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte huzur evindeki büyüklerimize ziyaret gerçekleştirdik.

Yeni yılın huzurlu, ülkemiz ve İnsanlarımız için sağlık, mutluluk getirmesi dileklerimizi sunmak isterken   ziyaretimizde hoş olmayan bir olayla karşılaştık.

Salonda görüşmelerimizi yaparken günün anısına istinaden fotoğraf  çektirdik.

Ancak, oranın sendika temsilcisi olduğunu öğrendiğimiz zat tarafından,  “ Burada fotoğraf çekilmek yasak”  diye bağırarak bize engel olunmaya çalışıldı.

Çirkin hitap, tavır büyüklerimizi de bizleri de son derece üzdü.

Oysa, bir önceki gün iktidar partisi ziyaretinde burada bol bol resim çekilmiş,  bütün huzurevinde yaşayanları salona toplamışlar, ziyaretlerde bulunmuşlardı.

Onun da ötesinde bizden Valilik izni istenmesi garipti. Bu zamana kadar valilik izni diye bir şey yokken Önümüze ‘Valilik İzni sürülmesi” ilginç geldi.

Biz İktidar Partisinin Ziyaretinin valilik izni evrağını gösterin dedik,  gösteremediler…

Bu çifte standardın her yerde olduğu gibi huzur evinde de olması, bu tür kurumlarda çalışanların – sendika temsilcilerinin, İktidar Partisinin il Başkanı gibi hareket etmesi yakışık almadı.

Tabiki konunun Karabük Valiliği ve ilgili İl Müdürlüklerinin haberi olması adına bu kamuoyu açıklamamızı yapmak durumunda kaldık.

Şunun açık ve net bilinmesini isteriz,  Bizler küçüklerimizi koruyacağımıza büyüklerimizi sayacağımıza dair her sabah Andımızı okuyarak yemin ederek büyüdük.

Ve bir kez daha açıkça belirtiyoruz ki, bu tür siyasi müdahaleler bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz