Ana Sayfa Gündem İMAMA BAK !

İMAMA BAK !

134
0

Karabük merkeze bağlı Sipahiler Köyü İmamı Y. Z. S., namaz saatinin dışında caminin içinde bulunan odada eşi tarafından bir kadınla basıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş olaya ilişkin Teftiş Kurulu’na talimat verdiği öğrenildi.

Karabük’e bağlı Sipahiler köyünde yaşandığı yaygın basında yer alması ile tüm Ülkede duyulan olay şok yarattı. İmamın caminin bir odasında kadınla baş başa olduğu, ihbarını alan İmam eşinin camiyi basmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi.

Olayın jandarmaya intikal ettirilmesi sonrası tutanak tutulduğu ve eşi de imam hakkında şikayetçi olduğu kayıtlara geçti. Karabük basının atladığı haber Sözcü gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’ün haberi yazması sonrası öğrenildi.

Saygı Öztürk, rezaletin ayrıntılarını, tarafları ifadelerini bugünkü yazısında “Camide yaşananlara inanamayacaksınız” diyerek aktarırken yine “Sipahiler köyü camiinde üç yıldır imam olarak görev yapan Yusuf Ziya S.’ın, camide bir kadınla baş başa olmasını, bir çocuk annesi 23 yaşındaki eşi A.S. jandarmada verdiği belirtildi

Geceyi camide geçirdiğinden şüphelenen İmam YZS nin eşi baskını ile ortaya çıkan haber bugün yaygın basında yer alınca yerel basında konuyu takip etti.

Olay ile ilgili soruşturma başlarken İmam YZS görevden el çektirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz