Ana Sayfa Gündem Mehmetçikten Elazığ’a anlamlı destek

Mehmetçikten Elazığ’a anlamlı destek

83
0
????????????????????????????????????

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında 125’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı emrinde görevli kadro personeli ile halen eğitimi devam eden 30. Dönem Kursiyer Uzman Erbaş’ların katılımıyla toplanan ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi hesabına yatırılan 129.061 TL’lik Nakdi yardım makbuzu Vali Gürel’e teslim edildi.

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Kd. Albay Hasan Başkök ve rütbeli personelin hazır bulunduğu ziyarette Elazığ-Malatya bölgesindeki depremzedelere yönelik olarak başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi hesabına yatırılan 129.061 TL nakdi yardım makbuzu Vali Gürel’e teslim edilirken, yine rütbeli personel ile eğitim kursuna devam eden kursiyerlerce toplanan 350 adet Mont, 100 adet içlik, 250 adet Bayan, Erkek ve Çocuk Kazakları ile muhtelif kışlık giyecek malzemelerinin bulunduğu 15 koli muhtelif giyecek malzemelerini Karabük Valiliği AFAD İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Örnek davranışları dolayısıyla Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Kd. Albay Hasan Başkök, rütbeli personel ile kursiyerleri tebrik eden Vali Fuat Gürel, tüm vatandaşlarımızı Elazığ-Malatya bölgesindeki depremzedelere yönelik olarak başlatılan yardım kampanyasına destek olmaya davet etti.

Vatandaşlarımızın ‘DEPREM’ yazıp 1866’ya göndererek afetzede vatandaşlara 10 TL bağışta bulunabileceğini, isteyen vatandaşlarımızın da açılan banka hesap numaralına bağışta bulunabileceklerini ifade eden Vali Gürel, böyle felaketlerin tekrar yaşanmamasını dileyerek, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ ve Malatya başta olmak üzere depremi hisseden tüm vatandaşlarımız ile milletimize geçmiş olsun.”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz