Ana Sayfa Aile-Sağlık Safranbolu Belediyesi 8 Mart Programı Belli Oldu

Safranbolu Belediyesi 8 Mart Programı Belli Oldu

106
0

Safranbolu’nun ilk Kadın Belediye Başkanı Elif Köse ve STK’ların kadın temsilcileri önderliğinde planlanan 3 günlük 8 Mart programı detayları belli oldu.

6 Mart Cuma günü sabah 10.30’da “Sinemaya Gitmeyen Kadın Kalmasın” özel sinema gösterimi yapılacak. Akabinde şehit annelerinin ziyareti, Jale Karabekir’in İmge Tiyatrosu atölye çalışması, Safranbolu ve Kadın” karma sergisi, Tuğba Turan İmza Günü ve Leyla Gencer Diva La Turca belgeseli ile Cuma günü programı son bulacak.

7 Mart Cumartesi günü akşamüstü saat 17.00’da Gülizar Biçer Karaca, Olcay Alas Özduran ve Sırma Oya Tekvar tarafından “Siyaset, Hukuk ve Medyada Kadın Algısı ve Hakları” adlı panel düzenlenecek. Hemen ardından saat 18.00’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarının ödül töreni ile cumartesi günü programı da tamamlanmış olacak.

8 Mart Pazar günü ise saat 12.00’da Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden başlayacak Farkındalık ve Dayanışma Yürüyüşü ile başlayan program, Atatürk anıtına çelenk bırakma, İstiklal Marşı, STK Temsilcileri ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin Basın Açıklaması, drama gösterisi ve kadınlara yazılan şarkıların canlı performansı sonrası Aytekin Kuş’un “La Primadonna Leyla Gencer” Özel Koleksiyon Sergisi ile etkinlikler son bulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz