Ana Sayfa Gündem SAFRANBOLU HABERLERİ

SAFRANBOLU HABERLERİ

85
0

Yeni Salonda İlk Toplantı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Başkanlığında her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen müdürler toplantısı, yeni toplantı salonunda yapıldı.

Belediye hizmet binası 6. katında yapımı tamamlanan toplantı salonunda gerçekleşen müdürler toplantısına Başkan Elif Kösenin yanı sıra Başkan Yardımcıları ile tüm birim müdürleri katıldı.

Çalışma programının belirlendiği toplantıda ilçe de bir hafta boyunca yapılacak çalışmaların değerlendirildiğini belirten Başkan Köse; “ Burada bir yandan haftalık programımızı konuşurken diğer yandan koordinasyonu sağlıyoruz. Amacımız Safranbolu’muza en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek” dedi.

Bölgemizin En Modern Hayvan Barınağı

Can dostlarına en iyi şekilde bakılan Safranbolu Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezin de deneyimli personeli ile çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “ Deneyimli personelimiz ile bölgenin en modern barınağında can dostlarımıza en iyi şekilde bakıyoruz. Yakın zamana kadar 443 sahiplendirilme gerçekleşirken, belediyemiz sınırları içerisinde hafta sonu besleme uygulamamıza da devam ediyoruz. 877 hasta hayvanın ameliyatını gerçekleştiren arkadaşlarımız tedavi süreçleri tamamlanan sokak hayvanlarının takibine de yapıyorlar. Bununla birlikte aşılama, küpeleme iç dış parazit gibi tedavileri ile mikroçip uygulamasından sonra 5199 sayılı hayvanları koruma kanunu gereği alındıkları ortama geri bırakılıyorlar” dedi.

Merkezden yapılan açıklamada ise, Karabük Doğa Koruma ve Millî Parklar Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çalışarak yaralı olarak gelen yaban hayvanlarının tedavi ve ameliyat işlemlerinin de bakımevimizde yapıldığı bildirildi.

Temiz Bir Safranbolu İçin

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 7/24 anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor.

Kentin dört bir yanında gerek vatandaşlardan gelen talepler gerekse Müdürlük programı doğrultusunda süren çalışmalar rutin çöp toplamanın yanı sıra belirli periyotlarda yıkama ve yol süpürme şeklinde de devam ettiği bildirildi

Temizlik İşleri personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Elif Köse; “ Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile daha yaşanılır, gelecek nesillere daha güzel bir Safranbolu bırakmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle adına yakışır, daha temiz bir Safranbolu için vatandaşlarımızın da destekleri ile hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz