ŞAHİN’DEN, UÇANOK’A, “40 YILLIK EMEK PLAKETİ “

71
0

29 Eylül Dünya Kalp Günü dolayısıyla Karabüklüler Vakfı, alanlarında uzman olan Prof. Dr. Kemalettin Uçanok, Prof. Dr. Orhan Önalan ve Prof. Dr. İrfan Taşoğlu “Kalp Sağlığı” hakkında söyleyişi düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Vakf Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Mehmet Ceylan’ katıldığı programın açılış konuşmasını sonrası etkinlik anısına Mehmet Ali Şahin tarafından, 40 yılı aşkın bir süredir hekimlik görevini başarıyla yürüttükten sonra emekliliğe ayrılan Karabüklülerin yakından tanıdığı hocası, Prof. Dr. Kemalettin Uçanok’a görev süresi boyunca Karabüklülere verdiği hizmetlerden dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ takdim edildi.

Ankara’da ki Karabüklülerin de yoğun katılım gösterdiği etkinlikte söz alan Prof. Dr. Kemalettin Uçanok, Prof. Dr. Orhan Önalan ve Prof. Dr. İrfan Taşoğlu; kalp ve damar hastalıkları hakkındaki bilgiler verdiler

Katılımcıların, kalp rahatsızlıkları ile ilgili sorularını da cevaplayan uzman hekimler, sağlıklı yaşam koşulları için gerekli ön şartlar yanı sıra belli tavsiyelerinde bulundular.

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Şahin’in bu tür etkinliklerin devam edileceğini ifade etti.

KAYNAK KARABÜK GÜNDEM COM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz