Ana Sayfa Gündem Vergili: “Çocuklarımızın Yüzündeki Bir Tebessüm Her Şeye Değer”

Vergili: “Çocuklarımızın Yüzündeki Bir Tebessüm Her Şeye Değer”

66
0

Korona virüs salgını sebebi ile iki yıldır yapılamayan 23 Nisan kutlamaları, iki yılın ardından Karabük’te de yapıldı. Karabük Belediyesi çocuk bandosunun coşturduğu çocuklar Kent Meydanına kurulan oyun çadırlarında doyasıya eğlendi.

Karabük Valiliği, Karabük Belediyesi ve Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile Kent Meydanında kurulan oyun alanına geçen çocuklar burada doyasıya eğlendi. Unutulmaya yüz tutmuş bazı oyunların da oynandığı etkinlikte çocuklar doyasıya bayramlarını kutladı.

Törene, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Memleket Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ile kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “Karabük Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz, ancak pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermek zorunda kaldığımız 23 Nisan çocuk şenliğimize bu yıl kaldığımız yerden büyük bir coşkuyla devam ettik. Çocuklarımızın yüzündeki bir tebessüm her şeye değer” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz